Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τους οπαδούς της Βερόνα

Ο Βαγγέλης Μόρας επέστρεψε στο γήπεδο της Βερόνα ως αντίπαλος με τη φανέλα της Μπάρι και είδε τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποθεώνουν μετά το τέλος του αγώνα. Κι εκείνος όμως μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram είπε το δικό του ευχαριστώ.

Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τους οπαδούς της Βερόνα

Οι φίλοι της Βερόνα δεν ξέχασαν τον Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο είχαν πολύ καλό "δέσιμο" στα τέσσερα χρόνια (2012-2016) παραμονής του στο "Bentegodi" και του επεφύλαξαν μία τρομερή υποδοχή στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπάρι.

Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τους οπαδούς της Βερόνα
CASENTINI/ACTIVA

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος λίγες ώρες αργότερα θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Βερόνα μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

"Δεν χρειάζεται να εισαι ένας παίχτης που βάζει 20 γκολ το χρόνο η ένας playmaker όπου διασκεδάζει τον κόσμο για να κανεις τον κόσμο να σε αγαπήσει. Έκανα μόνο αυτο που για μένα είναι ο κανόνας και μου το μάθανε από μικρό παιδί: Να δίνω πάντοτε το ΜΕΓΙΣΤΟ και η αγάπη που θα εισπράξεις στο τέλος θα είναι το πιο όμορφο πράγμα! Ευχαριστώ για όλα..! Είστε κομμάτι της ζωής μου !! Σας ευχαριστώ..!!"

Non serve essere un giocatore che fa 20 goal al anno o un trequartista che fa divertire il pubblico per essere amato da una tifoseria . Ho fatto solo quello che è la norma e me l'hanno insegnato da bambino: Dare sempre il MASSIMO e quello affetto che riceverai alla fine sarà la cosa più bello che c'è . Grazie di tutto ...!! Fate parte della mia vita !!! Vi ringrazio...! Δεν χρειάζεται να εισαι ένας παίχτης που βάζει 20 γκολ το χρόνο η ένας playmaker όπου διασκεδάζει τον κόσμο για να κανεις τον κόσμο να σε αγαπήσει. Έκανα μόνο αυτο που για μένα είναι ο κανόνας και μου το μάθανε από μικρό παιδί: Να δίνω πάντοτε το ΜΕΓΙΣΤΟ και η αγάπη που θα εισπράξεις στο τέλος θα είναι το πιο όμορφο πράγμα! Ευχαριστώ για όλα..! Είστε κομμάτι της ζωής μου !! Σας ευχαριστώ..!! #hellasverona #butei #verona #respect #calcio #love #legab #serieb

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Moras Vangelis (@moras_vangelis) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK