Το συγκινητικό μήνυμα του Μόρα για τους οπαδούς της Βερόνα

Ο Βαγγέλης Μόρας επέστρεψε στο γήπεδο της Βερόνα ως αντίπαλος με τη φανέλα της Μπάρι και είδε τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποθεώνουν μετά το τέλος του αγώνα. Κι εκείνος όμως μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram είπε το δικό του ευχαριστώ.

Οι φίλοι της Βερόνα δεν ξέχασαν τον Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο είχαν πολύ καλό "δέσιμο" στα τέσσερα χρόνια (2012-2016) παραμονής του στο "Bentegodi" και του επεφύλαξαν μία τρομερή υποδοχή στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μπάρι.

 

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος λίγες ώρες αργότερα θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Βερόνα μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

"Δεν χρειάζεται να εισαι ένας παίχτης που βάζει 20 γκολ το χρόνο η ένας playmaker όπου διασκεδάζει τον κόσμο για να κανεις τον κόσμο να σε αγαπήσει. Έκανα μόνο αυτο που για μένα είναι ο κανόνας και μου το μάθανε από μικρό παιδί: Να δίνω πάντοτε το ΜΕΓΙΣΤΟ και η αγάπη που θα εισπράξεις στο τέλος θα είναι το πιο όμορφο πράγμα! Ευχαριστώ για όλα..! Είστε κομμάτι της ζωής μου !! Σας ευχαριστώ..!!"