Ανατροπή για Γιουβέντους, "φωνές" για τη διαιτησία από την Νάπολι

H Γιουβέντους απέκτησε προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κάνοντας το 3-1 με ανατροπή στον πρώτο ημιτελικό, με την Νάπολι από την πλευρά της να φωνάζει έντονα για τη διαιτησία.

Ανατροπή για Γιουβέντους, "φωνές" για τη διαιτησία από την Νάπολι

Σαφές προβάδισμα για να βρεθεί στον τελικό του Coppa Italia για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέκτησε το βράδυ της Τρίτης (28/2) η Γιουβέντους, καθώς επιβλήθηκε 3-1 στον πρώτο ημιτελικό της Νάπολι, με τις δύο ομάδες να έχουν προγραμματισμένο το δεύτερο ραντεβού τους στις 5 Απριλίου στο "San Paolo".

Όπως και στο ματς πρωταθλήματος τον περασμένο Οκτώβριο ο Καγεχόν σκόραρε για λογαριασμό της Νάπολι (36'), με το γκολ όμως αυτό να είναι αρκετό για να στείλει την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα αλλά να αποδεικνύεται λίγο στο φινάλε.

Ανατροπή για Γιουβέντους, "φωνές" για τη διαιτησία από την Νάπολι

Και αυτό γιατί ο Ντιμπάλα σκόραρε δύο φορές από την άσπρη βούλα στο 47' και στο 69' (σε αμφότερες τις εκτελέσεις έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρέινα που έπεσε αριστερά) ενώ ενδιάμεσα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν "πλήγωσε" με πλασέ -όπως και στο πρωτάθλημα- την πρώην ομάδα του.

Οι "παρτενοπέι" διαμαρτυρόνται πάντως εντονότατα για το δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο Βαλέρι υπέρ της "βέκια σινιόρα" σε ανατροπή του Κουαδράδο από τον Ρέινα (φαίνεται να βρίσκει πρώτα τη μπάλα) αλλά και για το ξεκίνημα της φάσης όπου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μαρκάρισμα του Πιάνιτς πάνω στον Αλμπιόλ στην περιοχή των Τορινέζων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK