Αυτή είναι η καλύτερη άμυνα σε ΟΛΗ την Ευρώπη!

Ούτε Μπάγερν, ούτε Γιουβέντους, ούτε Μάντσεστερ Σίτι, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας. Διαβάστε το story.

Αυτή είναι η καλύτερη άμυνα σε ΟΛΗ την Ευρώπη!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως η ομάδα με την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής σε όλη την Ευρώπη δεν είναι κάποια από τα παραδοσιακά "μεγαθήρια". Η ομάδα δε την οποία μπορεί και να ζηλεύουν κολοσσοί όπως η Μπάγερν, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται στην τρίτη (επαγγελματική) κατηγορία της Ιταλίας!

Ο λόγος για την Βιτερμπέζε που συμμετέχει στη Lega Pro ούσα μάλιστα νεοφώτιστη (επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 8 χρόνια απουσίας), με το συγκρότημα του Τζοβάνι Κορνακίνι να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις πρώτες 8 αγωνιστικές, στο 3-1 επί της Racing Roma για την 3η αγωνιστική.

Ο συνολικός της απολογισμός είναι 5 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ εντυπωσιάζει το γεγονός πως δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά στη 2η, με την κορυφή να την καταλαμβάνει η Αλεσάντρια.

Αν υπάρχει πάντως ένας παίκτης που αξίζει λίγο παραπάνω εύσημα για το ρεκόρ, αυτός είναι ο γκολκίπερ της Άντονι Ιανίλι, με την "Gazzetta dello Sport" να υπογραμμίζει μάλιστα πως ο συγκεκριμένος παίκτης κινδύνευσε να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2013 όταν και υπέστη ρήξη στον σπλήνα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK