Εκεί δεν θα... πάει ο Αντσελότι

Ούτε Μίλαν ούτε Λίβερπουλ ούτε Άρσεναλ! Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα πάει σε καμία από αυτές τις ομάδες και το αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια τουρνουά. Το θέμα δεν είναι σε ποιον πάγκο θα καθίσει, αλλά... πότε.

Italian soccer coach Carlo Ancelotti stand with Muslim, Christian and Jewish youth as part of the Assist for Peace, a coexistence group, in Jerusalem Monday, Oct. 2, 2017. Bayern Munich fired Ancelotti as coach on Thursday after the German team's heaviest Champions League group-stage defeat. (AP Photo/Mahmoud Illean)
Carlo Ancelotti AP IMAGES

Το όνομα του Ιταλού τεχνικού έχει ακουστεί για πολλές "προβληματικές" ισχυρές της Ευρώπης. Από την Άρσεναλ, οι οπαδοί της οποίας έχουν απηυδήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ μέχρι την Λίβερπουλ, που παραπαίει στην Αγγλία, και τη Μίλαν που ούτως ή άλλως μεγαλούργησε μαζί του στο τιμόνι.

Όπως φαίνεται ο 58χρονος όχι μόνον απέρριψε το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο κάποιων εκ των συγκεκριμένων ομάδων, αλλά γενικότερα θέλει να... ξεκουραστεί!

Την αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια τουρνουά στο Ιερουσαλήμ (Ασίστ για την Ειρήνη), τονίζοντας πως θα μείνει εκτός για ολόκληρη την εφετινή περίοδο.

AP Photo/Mahmoud Illean

News 24/7

24MEDIA NETWORK