Ο Ζιντάν έζησε το πιο τρελό deja vu

Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να παρηγορήσει τον Τζίτζι Μπουφόν για την αποβολή και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι σίγουρα ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος είχε πάθει το ίδιο στο τελευταίο μεγάλο του παιχνίδι.

Ο Ζιντάν έζησε το πιο τρελό deja vu
zidane materazzi

Σωτήριον έτος 2006. Η Ελλάδα έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του Euro το 2004 και τους Ολυμπιακού Αγώνες, ενώ η κρίση ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση της. Το καλοκαιράκι παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Μουντιάλ, με τις Ιταλία και Γαλλία να πηγαίνουν στον τελικό.

Ήταν η τελευταία παράσταση του Ζινεντίν Ζιντάν, αφού ο Γάλλος μέσος είχε ανακοινώσει πως με τη λήξη του τουρνουά θα σταματούσε τη σπουδαία του καριέρα σε ηλικία μόλις 33 προς 34 ετών! Τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Ο Ζιντάν αποβλήθηκε στην παράταση για την ιστορική πλέον κουτουλιά στον Μάρκο Ματεράτσι και οι Ιταλοί κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι ( 1-1 η κανονική διάρκεια με τους δυο πρωταγωνιστές να σκοράρουν κιόλας).

DEJA VU

Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Ζιντάν είδε μπροστά στα μάτια του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή να δίνει την τελευταία μεγάλη του παράσταση και να αποβάλλεται λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Δίκαια ή άδικα θα το κρίνει η ιστορία.

Το γεγονός είναι πως ο Τζίτζι Μπουφόν είδε την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του στο Τσάμπιονς Λιγκ φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους, με τον Γάλλο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας που θα συζητάμε μετά από κάποια χρόνια.



Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK