Η Λάτσιο την κούπα, "ξέρανε" την Γιουβέντους στο φινάλε!

Η Λάτσιο κατέκτησε το ιταλικό Super Cup μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στην Γιουβέντους στο "Olimpico", με νικητήριο γκολ στο 93ο λεπτό!

Lazio's Alessandro Murgia, left, celebrates after scoring during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Alessandro Murgia, left, celebrates after scoring during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Την κατάκτηση του τέταρτου ιταλικού Super Cup στην ιστορία της πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής η Λάτσιο, η οποία σε έναν τελικό που προσέφερε τρομερές συγκινήσεις κατάφερε στο φινάλε να ρίξει στο καναβάτσο με 3-2 την νταμπλούχο Ιταλίας Γιουβέντους.

Οι "λατσιάλι" πήραν αρχικά προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στον Ιμόμπιλε που νίκησε δις τον Μπουφόν στο 32' και στο 54' (πέναλτι), όμως η "βέκια σινιόρα" δεν ήταν αποφασισμένη να παραδώσει τα όπλα και στο τελευταίο δεκάλεπτο έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ντιμπάλα να εκτελεί τον Στρακόσα πρώτα στο 85' και έπειτα στο 90' από την άσπρη βούλα.

Το πέναλτι που δόθηκε στην Γιουβέντους (μαρκάρισμα του Άλεξ Σάντρο από τον Μάρουσιτς) αμφισβητήθηκε έντονα από τους πρωτευουσιάνους όμως τρία λεπτά αργότερα τα... ξέχασαν όλα καθώς έφτασαν στο 3-2 και προκάλεσαν έκρηξη στις εξέδρες του "Olimpico".

Ο Τζορντάν Λουκακού (νεότερος αδερφός του Ρομελού Λουκακού) μπήκε στη περιοχή της Γιουβέντους από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, με τον επερχόμενο Μούρτζα να κάνει το συρτό πλασέ και να γράφει το τελικό 3-2, σφραγίζοντας το τρόπαιο για τους "λατσιάλι"

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK