Ήρθε η πρώτη γερή "χυλόπιτα" για τον πάγκο της Ιταλίας!

Η ιταλική ομοσπονδία θέλει ένα "μεγάλο" όνομα για διάδοχο του Βεντούρα στον πάγκο των "ατζούρι" όμως το πρώτο "όχι" που έλαβε ήταν... εκκωφαντικό. Διαβάστε το story.

Το σίριαλ για την ανέρευση του διαδόχου του Τζαν Πιέρο Βεντούρα στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας αναμένεται να έχει αρκετά ακόμα επεισόδια, και αυτό γιατί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας προσέκρουσε σε... άρνηση.

Από τη λίστα των τεσσάρων υποψηφίων για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού είχε ξεχωρίσει τον Κάρλο Αντσελότι καθώς είναι ελεύθερος σε αντίθεση με τους Αλέγκρι, Κόντε και Μαντσίνι που δεσμεύονται με συμβόλαιο αυτή την περίοδο, όμως ο "Καρλέτο" έδωσε αρνητική απάντηση.

Αυτό αποκάλυψε ο Τζοβάνι Μπρανκίνι (ήταν εκείνος που μεσολάβησε για το deal του Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μπάγερν) με παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό, με τον διάσημο Ιταλό μάνατζερ να υποστηρίζει πως ο έμπερος τεχνικός έχει αυτό το διάστημα άλλα σχέδια για τη συνέχεια της καριέρας του.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".