Ο Μαντσίνι έβαλε αυτογκόλ και ο Ρανιέρι έγινε το φαβορί για τον "μεγάλο πάγκο"!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ξεκίνησε ως ο τεχνικός με τις λιγότερες πιθανότητες, όμως τώρα φαντάζει φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας το καλοκαίρι. Χάρη και στον... Μαντσίνι!

Μετά την παταγώδη αποτυχία της εθνικής Ιταλίας να μείνει εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ (για πρώτη φορά μετά το 1958) όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στη γειτονική χώρα είχαν ένα μόνο πράγμα στο μυαλό τους: ποιός θα πάρει τη σκυτάλη από τον Τζαμπιέρο Βεντούρα που κάνει ήδη διακοπές...

Αρχικά τα τέσσερα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ως βασικοί υποψήφιοι ήταν οι Κόντε, Αντσελότι, Μαντσίνι και Ρανιέρι, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα πολλοί κάνουν λόγο για... ανατροπή στα προγνωστικά.

Και αυτό γιατί οι άκρως πετυχημένοι σε συλλογικό επίπεδο Κόντε και Αντσελότι έχουν χάσει αρκετούς πόντους και δεν βρίσκονται πλέον στο κάδρο, με την ιστοσελίδα "Premium HD" να αποκαλύπτει πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φρόντισε να βάλει... αυτογκόλ ώστε να χρίσει φαβορί τον Κλάουντιο Ρανιέρι!

 

Ποιο ήταν αυτό; Να αποθεώσει τον Μάριο Μπαλοτέλι και να μιλήσει δημόσια για την ανάγκη επιστροφής του στην "σκουάντρα ατζούρα" (χαρακτηρίζοντάς τον ως τον μοναδικό ικανό να σώσει την εθνική ομάδα), με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να μην... εκτιμούν  ιδιαίτερα τα λόγια του και να τον βγάζουν εκτός της λίστας των υποψηφίων.

Πλέον ο "βασιλιάς Κλάουντιο" είναι το φαβορί σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, που αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός της Λέστερ και νυν της Ναντ συνδυάζει εμπειρία, κλάση και κομψότητα, για να αναλάβει τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική της πατρίδας του...