Ο Μπαλοτέλι σήκωσε το γάντι και το επέστρεψε στους πολέμιούς του!

Μία ημέρα μετά το μπαράζ αρνητικών σχολίων για την απόδοσή του στο ματς με την Πολωνία, ήρθε η ώρα για τον Μάριο Μπαλοτέλι να περάσει στην αντεπίθεση μέσω Instagram! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Italy's Mario Balotelli leaves the field as he is substituted during the UEFA Nations League soccer match between Italy and Poland at Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Italy's Mario Balotelli leaves the field as he is substituted during the UEFA Nations League soccer match between Italy and Poland at Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η δράση φέρνει (πάντοτε) αντίδραση και δεν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να μην ισχύσει και στην περίτπωση του Μάριο Μπαλοτέλι και των επικριτών του.

Έτσι, μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την άσχημη εμφάνισή του απέναντι στην Πολωνία, στην πρεμιέρα της εθνικής Ιταλίας στο Nations League (1-1 στην Μπολόνια), ο επιθετικός της Νις αποφάσισε να "απαντήσει" μέσω από ένα αιχμηρό ποστάρισμα στην προσωπική σελίδα του στο Instagram.

Ο Μπαλοτέλι σήκωσε το γάντι και το επέστρεψε στους πολέμιούς του!

"Καλημέρα. Μην καταστρέφεις μία καλή ημέρα έχοντας στο μυαλό σου ένα άσχημο χθες. Άστο να περάσει. Εγώ είμαι δυνατός, εσείς", ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος του "Super Mario", χρησιμοποιώντας μία φράση που έχει πει στο παρελθόν ο χολιγουντιανός σταρ, Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Μήπως τα λόγια αυτά να πήγαιναν κυρίως στον Αρίγκο Σάκι που είχε κάνει μετωπική επίθεση εις βάρος του με αναφορές περί εξυπνάδας στο παιχνίδι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK