Πρώτα... γάμος, μετά εθνική (Ιταλίας) για Μαντσίνι!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ετοιμάζεται να περάσει βέρες με την εθνική ομάδα της Ιταλίας αφήνοντας πίσω μερικά... εκατομμύρια ευρώ, προηγουμένως όμως θα πει ένα άλλο, πιο σημαντικό "si"...

Μπορεί να μην είναι πλέον στην πρώτη νιότη του, διανύοντας ήδη το 53ο τρίτο έτος της ηλικίας του, παρόλα αυτά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι έτοιμος να βιώσει σημαντικές αλλαγές τόσο στε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην προσωπική ζωή του.

Και αυτό γιατί την ώρα που "ψήνεται" για να διαδεχτεί τον Τζαμπιέρο Βεντούρα στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας (παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λουίτζι Ντι Μπιάτζο που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού εδώ και μήνες), το περιοδικό "Diva e Donna" αποκαλύπτει πως ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την 39χρονη Σίλιβια Φορτίνι, σύντροφό του εδώ και δύο χρόνια.

 

Πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή όσον αφορά στη νέα του ομάδα και στην προσωπική του ζωή; Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως έχει αποφασίσει να αποχαιρετήσει την Ρωσία και τα 4.500.000 ευρώ το χρόνο που παίρνει από την Ζενίτ (στις 14 Μαΐου ολοκληρώνει τη σεζόν με το ρωσικό σύλλογο) και να αποδεχτεί την πρόταση για να γίνει προπονητής στην εθνική Ιταλίας έναντι ενός σαφώς χαμηλότερου ποσού (2.000.000 ευρώ το χρόνο).

Εν τω μεταξύ, παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, έχει βάλει... μπρος για τον δεύτερο γάμο του.

Μετά από 25 χρόνια γάμου με την Φεντερίκα Μορέλι (στην οποία δίνει διατροφή ύψους 40.000 ευρώ μηνιαίως) και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί της (ο 27χρονος Φιλίπο και ο 25χρονος Αντρέα είναι αμφότεροι ποδοσφαιριστές ενώ η 22χρονη Καμίλα ζει στο Λονδίνο με την μητέρα της), είναι έτοιμος να νυμφευτεί την Σίλβια Φορτίνι, μέχρι πρότινος νομικό εκπρόσωπό του και από το 2016 και μετά σύντροφό του.

 

Το περιοδικό "Diva e Donna" κατάφερε να "τσακώσει" το ζευγάρι σε πρόσφατη ρομαντική βραδιά τους στην πρωτεύουσα και το μόνο που μένει πλέον -λίγο πριν αναλάβει την εθνική Ιταλίας- είναι να ορίσει και ημερομηνία γάμου μαζί της.