Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ποδοσφαίρου: ο πατέρας μάρκαρε το γιο του σε αγώνα!

Ο Αλεσάντρο Λουκαρέλι έχει ανταμώσει με άπειρους αντιπάλους στα 20+ χρόνια καριέρας του όμως αυτό που έζησε στον τελευταίο φιλικό αγώνα της Πάρμα ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο (PHOTO).

Parma's Alessandro Lucarelli celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Parma and Cesena, at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini)
Parma's Alessandro Lucarelli celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Parma and Cesena, at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Oct. 30, 2011. (AP Photo/Marco Vasini) ASSOCIATED PRESS

Η Πάρμα συνεχίζει τον αγώνα της προκειμένου να καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει στη φυσική της θέση, στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό ο Αλεσάντρο Λουκαρέλι μπορεί να καμαρώνει για μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην καριέρα του.

Αυτή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με την πρώτη ομάδα των "παρμέντσι" να τιθεται αντιμέτωπη με την ομάδα Νέων στο αθλητικό κέντρο του Κολέκιο και τον 40χρονο αμυντικό να κοντράρεται με τον μεγαλύτερο γιο του, τον 17χρονο Ματέο.

Υπάρχει μάλιστα μία φωτογραφία από το ματς που τον δείχνει να μαρκάρει τον γιο του κρατώντας τον από τη φανέλα, με τον Λουκαρέλι να ανεβάζει την ιστορική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Τwitter με το εξής σχόλιο: "Αυτό μου έλειπε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK