Το "Σαν Σίρο" δεν είναι μόνο για μπάλα αλλά και για... γάμους!

Ο ποδοσφαιρικός ναός του Μιλάνου, το ιστορικό "Σαν Σίρο" ετοιμάζεται να περάσει σε νέα εποχή αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα φιλοξενεί και γαμήλιες τελετές. Διαβάστε το story.

Το "Σαν Σίρο" δεν είναι μόνο για μπάλα αλλά και για... γάμους!

Ο ποδοσφαιρικός "ναός" του Μιλάνου ετοιμάζεται να περάσει σε νέα εποχή αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα φιλοξενεί και γάμους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την Βαρκελώνη, την Γένοβα, την Φλωρεντία και το Τορίνο, μία ακόμα ευρωπαϊκή πόλη θα έχει σε λίγο καιρό από τώρα έναν ιστορικό ποδοσφαιρικό χώρο που θα φιλοξενεί και γάμους. Αυτό θα είναι το ιστορικό "Σαν Σίρο", με τον δήμο του Μιλάνου να ανοίγει τις πόρτες του σταδίου και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να έχουν ήδη οριστεί δύο εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο γάμων

Ουσιαστικά το μυστήριο θα λαμβάνει χώρα στο Palazzo Marino (μέγαρο του 16ου αιώνα που βρίσκεται στο κέντρο του Μιλάνου, στην Piazza della Scala) ή στην έδρα των διάφορων δημαρχείων αλλά κατόπιν η τελετή θα μεταφέρεται στο Σαν Σίρο για τους εορτασμούς.

Που θα γίνονται αυτοί; Υπάρχουν τρεις αίθουσες: "Sala Arancio", "Sala Executive" ed "Executive 3", με το κόστος να εξαρτάται από τον τύπο της γιορτής και τον αριθμό των καλεσμένων. Η "Sala Arancio" αποτελείται από δύο αίθουσες που συνδέονται με μία σκάλα και δίνει τη δυνατότητα σε σχεδόν 1000 άτομα να εξυπηρετηθούν με μπουφέ.

Η αίθουσα "Executive 3" προορίζεται να έχει 80 καλεσμένους καθήμενους και 150 που θα εξυπηρετούνται μέσω μπουφέ ενώ το πραγματικό "κόσμημα" είναι η αίθουσα 'Executive". Αυτή μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 700 άτομα μέσω μπουφέ και να έχει 400 ακόμα θέσεις ενώ "βλέπει" και στον αγωνιστικό χώρο.

Μεγαλεία λοιπόν για το "Σαν Σίρο" αφού εκτός από ποδόσφαιρο και συναυλίες, πλέον θα φιλοξενεί και γαμήλιες τελετές. Λέτε την ιδέα για όλα αυτά να την έδωσε ο Γιούρι Ναγκατόμο που έκανε πρόταση γάμου στην καλή του τον Δεκέμβριο του 2016 στο χορτάρι του "Σαν Σίρο";

News 24/7

24MEDIA NETWORK