Το συγκλονιστικό ποστάρισμα Ιταλού διεθνή για την τραγωδία στην Γένοβα

Η Ιταλία θρηνεί την απώλεια δεκάδων ανθρώπων μετά από κατάρρευση οδογέφυρας στην Γένοβα και ο Ντομένικο Κρίσιτο αποκάλυψε με ποστάρισμά του πως γλίτωσε από θάνατο για λίγα λεπτά!

Ανείπωτη τραγωδία στην Ιταλία καθώς κομμάτι, 200 μέτρων, της οδογέφυρας Μοράντι κατέρρευσε στις 13.00, ώρα Ελλάδος, στο σημείο που είναι λίγο έξω από τη Γένοβα και σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό από το Υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, υπάρχουν τουλάχιστον 22 νεκροί.

 

Το γεγονός αυτό βύθισε σε πένθος την Γένοβα και όλη την Ιταλία και μάλιστα θα μπορούσε μεταξύ των θυμάτων να είναι και ένας Ιταλός διεθνής, με τον Ντομένικο Κρίσιτο να αποκαλύπτει μέσα από ποστάρισμα που έκανε στο Instagram πως ξέφυγε από το καρτέρι θανάτου για μόλις 10 λεπτά.

"Γράφω αυτό το μήνυμα για όλους εκείνος που μου γράφουν ανησυχώντας για μένα και την οικογένειά μου... Είμαστε όλοι καλά αν και περάσαμε από εκείνη τη γέφυρα ακριβώς δέκα λεπτά πριν από την κατάρρευση.

 

Είμαι κοντά σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων. Δεν είναι δυνατόν μία γέφυρα ενός αυτοκινητοδρόμου να καταρρέει με αυτό τον τρόπο. Θα πρέπει να κάνουν κάτι για αυτή τη χώρα...

Ο κόσμος τρελαίνεται όταν βλέπει τέτοια πράγματα... Έχουμε ανάγκη από σιγουριά, έχουμε ανάγκη από κάποιον να κάνει κάτι... αυτό είναι ντροπή!!!!", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του αρχηγού της Τζένοα για την τραγωδία που έπληξε την πόλη της Γένοβας και την πατρίδα του.