Το τερμάτισε: χτύπησε γυναίκα διαιτητή για... μία κάρτα!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ιταλίας, με γυναίκα διαιτητή να διακομίζεται σε νοσοκομείο εξαιτίας ενός τρελαμένου... πατέρα! Διαβάστε το story.

Το τερμάτισε: χτύπησε γυναίκα διαιτητή για... μία κάρτα!

H παράνοια σε όλο της το μεγαλείο σε έναν γήπεδο ποδοσφαίρου. Αναφερόμαστε σε ό,τι συνέβη στο φινάλε του αγώνα Junior Tiferno-Bastia για τοπικό πρωτάθλημα που έγινε στο Αρέτσο, με μία 17χρονη γυναίκα διαιτητή να διακομίζεται στο νοσοκομείο λόγω οπαδικής βίας.

Τι ακριβώς συνέβη; Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε δείξει κίτρινη κάρτα σε έναν παίκτη, κάτι όμως που δεν άρεσε στον πατέρα του με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να πάρει την κατάσταση και το νόμο στα χέρια του.

Έτσι, έριξε μία κλωτσιά με δύναμη για να σπάσει την πόρτα του δωματίου που βρίσκονταν οι διαιτητές, με την πόρτα να χτυπάει στο ισχύο την κοπέλα και να επιστρατεύεται ασθενοφόρο για να την οδηγήσει στο νοσοκομείο, έχοντας τη συνοδεία του πατέρα της και πρώην διαιτητή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, αναμένεται ο τραυματισμός να την κρατήσει για δέκα ημέρες εκτός δράσης ενώ από την πλευρά της έχει αποφασίσει να κάνει μήνυση εναντίον του... τσαμπουκαλεμένου πατέρα-οπαδού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK