Ναύλωσε αεροπλάνο για την κηδεία του Αστόρι ο Μπουφόν!

Ο Τζίτζι Μπουφόν μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίες πράξεις, ωστόσο κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό του. Ο αρχηγός της Γιουβέντους, όχι μόνο πήγε στην κηδεία του Νταβίντε Αστόρι, αλλά ναύλωσε αεροπλάνο για πάρει και συμπαίκτες του μαζί.

Αρχηγός με τα όλα του και 100% δίκαια θεωρείται πρότυπο στον ποδοσφαιρικό κόσμο ο Τζίτζι Μπουφόν.

Ο καπιτάνο της "Μεγάλης Κυρίας" πήρε τη πρωτοβουλία, μαζί με τον προπονητή της Γιουβέντους Μάσιμο Αλέγκρι, και πλήρωσαν από τη τσέπη τους ιδιωτικό αεροπλάνο για να δώσουν το "παρών" στην κηδεία του αδικοχαμένου Νταβίντε Αστόρι.

Ο Μπουφόν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του, μετά το μας με την Τότεναμ, ότι όποιος επιθυμούσε να ακολουθήσει το ταξίδι για την Φλωρεντία υπήρχε έτοιμο αεροπλάνο για να τον παραλάβει.

Παρά τη θέληση αρκετών ποδοσφαιριστών να βρεθούν στην κηδεία, το τζετ διέθετε 12 θέσεις, με αποτέλεσμα να ταξιδέψουν μαζί με τον 40χρονο, ο Αλέγκρι, ο βοηθός του και άλλοι έξι παίκτες των πρωταθλητών Ιταλίας, μαζί με το τριμελές πλήρωμα.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.