Τον Ινιέστα άκουσε ο Μπουφόν και είπε να συνεχίσει (εκτός Γιουβέντους);

Είναι πλέον επίσημο. Ο Τζίτζι Μπουφόν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας on camera το πολυαναμενόμενο "αντίο". Όχι όμως από το ποδόσφαιρο, αλλά τη Γιουβέντους. Ίσως, δηλαδή, έχουμε μια δεύτερη περίπτωση... Ινιέστα!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Η 17χρονη κοινή συνεργασία της Γιουβέντους με τον Τζίτζι Μπουφόν φτάνει και επίσημα προς το τέλος της. Ο 40χρονος πορτιέρε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Αντρέα Ανιέλι, ανακοίνωσε πως το προσεχές, σαββατιάτικο, εντός έδρας ματς με την Ελλάς Βερόνα θ' αποτελέσει το τελευταίο του με τα χρώματα των "μπιανκονέρι".

Αυτός θα είναι και ο αγώνας που θα αποχαιρετίσει τους φιλάθλους της ομάδας που τόσο πολύ τον αγάπησαν και ίσως και ο τελευταίος της καριέρας του σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ή μήπως όχι;

Όπως εξήγησε ο Ιταλός στις κάμερες, η οριστική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δίχτυα κάποιου άλλου συλλόγου για τη νέα χρονιά, θα παρθεί μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις μέρες.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του, δηλώνοντας: " Έχω μερικές προτάσεις για κάποιες νέες προκλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ", χωρίς όμως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, αν το συγκεκριμένο "αντίο" δόθηκε από τον αρχηγό, μόνο για τη Γιουβέντους και όχι για το ποδόσφαιρο, τότε ο Μπουφόν βρίσκεται στα... χνάρια του Αντρές Ινιέστα. Ο Ισπανός μέσος ανακοίνωσε κι αυτός πρόσφατα το "αντίο" από τη Μπαρτσελόνα, όμως η καριέρα του θα συνεχιστεί σε κάποιο άλλο κλαμπ.

Βέβαια, ο Ινιέστα βρίσκεται στην ηλικία των 34 ετών και έχει μπροστά του μερικά χρόνια ακόμα να συνεχίσει να αγωνίζεται. Αντίθετα, ο Μπουφόν έχει κλείσει ήδη τα 40 και αν τελικά επιλέξει να συνεχίσει ως τερματοφύλακας σε κάποια άλλη ομάδα, τότε θα εντυπωσιάσει όλους όσους πίστευαν πως η πορεία του Τζίτζι ήταν μέχρι εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK