"Κάφροι" οπαδοί έστησαν σκηνικό ντροπής στο Πίζα-Έμπολι

Η βία εμφανίστηκε ξανά στο calcio και μάλιστα με τον πλέον αποκρουστικό τρόπο. Δείτε το video που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία από τις συγκρούσεις σώμα με σώμα των οπαδών της Πίζα με εκείνους της Μπρέσια πριν το ματς των δύο ομάδων!

Εντός γηπέδου η Πίζα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε 1-0 στο "Castellani" της Μπρέσια του Κρίστιαν Μπρόκι, όμως εκτός γηπέδου χαμένο βγήκε το ιταλικό ποδόσφαιρο, με το Έμπολι να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης στο οποίο πρωταγωνίστησαν ανεγκέφαλοι οπαδοί και των δύο ομάδων.

 

Οι συμπλοκές κράτησαν πολλή ώρα και το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων αστυνομικών και δύο οπαδών ενώ η ιταλική αστυνομία, η οποία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις, έδωσε στη δημοσιότητα video από τις οδομαχίες.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.