"Χαμός" με το hashtag των οπαδών της Μίλαν για Τσαπεκοένσε

Η Τσαπεκοένσε δεν είναι μόνη στην προσπάθεια που κάνει να σταθεί στα πόδια της και αυτό το καταλαβαίνει μέρα με τη μέρα. Διαβάστε για την αξιέπαινη κίνηση των οπαδών της Μίλαν.

"Χαμός" με το hashtag των οπαδών της Μίλαν για Τσαπεκοένσε

Το δράμα της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Τσαπεκοένσε που είδε όλα σχεδόν τα μέλη της να χάνουν τη ζωή τους στο τρομερό αεροπορικό δυστύχημα στο Μεντεγίν συνεχίζει να βρίσκεται καρφωμένο στο μυαλό όλου του κόσμου και απ'άκρη σ'άκρη πολλές είναι οι πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του βραζιλιάνικου συλλόγου.

"Χαμός" με το hashtag των οπαδών της Μίλαν για Τσαπεκοένσε

Μία από τις "δυνατές" προέρχεται μάλιστα από την Μίλαν, με οπαδούς της ιταλικής ομάδας στη "χώρα του καφέ" που έχουν δημιουργήσει στο Twitter το λογαριασμό "AC Milan Brasil" να έχουν ξεκινήσει καμπάνια ώστε η Τσαπεκοένσε να ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Όχι φυσικά για τουριστικούς λόγους αλλά για να παίξει με την Μίλαν στο "San Siro" στο πλαίσιο του ερχόμενου τουρνουά "Trofeo Berlusconi" (διεξάγεται στην αρχή κάθε αγωνιστικής σεζόν) και όλες οι εισπράξεις να καταλήξουν στα ταμεία του ταλαιπωρημένου βραζιλιάνικου συλλόγου.

"Χαμός" με το hashtag των οπαδών της Μίλαν για Τσαπεκοένσε

Το σχετικό hashtag που είναι #ChapeNoTrofeuBerlusconi ("Η Τσαπεκοένσε στο τουρνουά Μπερλουσκόνι") έχει μέχρι στιγμής βρει πολύ μεγάλη ανταπρόκριση και μένει να δούμε αν οι "ροσονέρι" θα θελήσουν να προχωρήσουν σε αυτήν τη σούπερ συμβολική κίνηση.

a

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο απόλυτος ΣΕΒΑΣΜΟΣ στα θύματα της Τσαπεκοένσε από τηλεοπτικό σταθμό
Το Copa Sudamericana στην Τσαπεκοένσε!
ΤΡΟΜΕΡΟ: Ροναλντίνιο και Ρικέλμε θα παίξουν στην Τσαπεκοένσε!
Στέλνουν τον Ροναλντίνιο στην Τσαπεκοένσε!
Με μήνυμα για την Τσαπεκοένσε οι φανέλες της Ρεάλ!
Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK