Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι σε Quiz της Corriere!

Με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρει τους Ιταλούς και αυτό φαίνεται από την παρουσία του σε ποδοσφαιρικό quiz της Corriere dello Sport.

Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι σε Quiz της Corriere!

Ο Παναθηναϊκός μιλάει καλά τα ιταλικά εδώ και λίγο καιρό, έχοντας τον Αντρέα Στραματσόνι για προπονητή και δύο Ιταλούς στον αγωνιστικό χώρο, τους Μέστο και Λεντέσμα (Αργεντίνος αλλά έχει πάρει την ιταλική υπηκοότητα) και όπως είναι λογικό μόνο αδιάφορος δεν είναι ως ομάδα στη γειτονική χώρα.

Απόδειξη ένα ποδοσφαιρικό quiz που έφτιαξε η "Corriere dello Sport" στη διαδικτυακή της έκδοση. "Πόσες ομάδες μπορείτε να αναγνωρίσετε; Ανακαλύψτε όλα τα σήματα", είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, με το σήμα του τριφυλλιού να είναι μεταξύ εκείνων που συνθέτουν ένα κολάζ από φωτογραφίες διάφορων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι σε Quiz της Corriere!

"Από ποιο ποδοσφαιρικό κλαμπ είναι αυτό το σήμα;" είναι η ερώτηση του ιταλικού μέσου κατά την παρουσίαση του σήματος του Παναθηναϊκού, ενώ όταν γίνεται η "αποκάλυψη" αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ελλάδα και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από τη μεγάλη κατηγορία από το 1959".

News 24/7

24MEDIA NETWORK