Ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι σε Quiz της Corriere!

Με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρει τους Ιταλούς και αυτό φαίνεται από την παρουσία του σε ποδοσφαιρικό quiz της Corriere dello Sport.

Ο Παναθηναϊκός μιλάει καλά τα ιταλικά εδώ και λίγο καιρό, έχοντας τον Αντρέα Στραματσόνι για προπονητή και δύο Ιταλούς στον αγωνιστικό χώρο, τους Μέστο και Λεντέσμα (Αργεντίνος αλλά έχει πάρει την ιταλική υπηκοότητα) και όπως είναι λογικό μόνο αδιάφορος δεν είναι ως ομάδα στη γειτονική χώρα.

Απόδειξη ένα ποδοσφαιρικό quiz που έφτιαξε η "Corriere dello Sport" στη διαδικτυακή της έκδοση. "Πόσες ομάδες μπορείτε να αναγνωρίσετε; Ανακαλύψτε όλα τα σήματα", είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, με το σήμα του τριφυλλιού να είναι μεταξύ εκείνων που συνθέτουν ένα κολάζ από φωτογραφίες διάφορων ομάδων.

 

"Από ποιο ποδοσφαιρικό κλαμπ είναι αυτό το σήμα;" είναι η ερώτηση του ιταλικού μέσου κατά την παρουσίαση του σήματος του Παναθηναϊκού, ενώ όταν γίνεται η "αποκάλυψη" αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ελλάδα και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από τη μεγάλη κατηγορία από το 1959".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.