Ο Ρομπίνιο έπαθε... Κέβιν Σπέισι

Σκάνδαλο μεγατόνων σε Ιταλία και Βραζιλία, αφού ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική βία κοπέλας σε ντίσκο το 2013, όταν και αγωνιζόταν στην Μίλαν.

Robinho celebrates after scoring in a friendly soccer match between Friends of Neymar and Friends of Robinho, in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Dec. 22, 2016. (AP Photo/Nelson Antoine)
robinho AP IMAGES

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται ξανά ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρομπίνιο, αφού τέσσερα χρόνια μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή κοπέλα από την Αλβανία, το δικαστήριο του Μιλάνου τον έκρινε ένοχο!

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, που είναι εφέσιμη, ο 33χρονος φορ καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης και πλέον η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει αρκετά μέχρι να τελεσιδικήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρομπίνιο, που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα. Το 2009, όταν αγωνιζόταν στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού, όμως αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια απαλλάχθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK