Καμπιονάτο καλεί Ιμπάρμπο

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ομάδα από το Καμπιονάτο εξετάζει την περίπτωση του.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, που το καλοκαίρι ασχολήθηκε με αρκετή επιτυχία στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, "χτύπησε" με νέο δημοσίευμα που αφορά το μέλλον του Ιμπάρμπο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του, η Πεσκάρα σκέφτεται να αποκτήσει τον Κολομβιανό επιθετικό με σκοπό να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης και να σώσει την κατηγορία (βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη).

Ο Ιμπάρμπο πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του με τους πράσινους (θυμίζουμε πως κόστισε 700.000€ ο δανεισμός και 700.000 θα πάρει ο ίδιος), όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του στο "τριφύλλι".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.