Τα ιταλικά ΜΜΕ για την παραίτηση Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και μερίδα ιταλικών ΜΜΕ άρχισαν την... αγιοποίηση του! Συγκεκριμένο Μέσο μάλιστα, στο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν ο Ιταλός, κρίνει επιτυχημένη την καριέρα του στο "τριφύλλι", ενώ ρίχνουν μέρος της αποτυχίας στις οφειλές του συλλόγου σε παίκτες και τεχνικό τιμ!

Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί τελικά στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Στραματσόνι, με τον Ιταλό να αποτελεί παρελθόν από το πόστο του προπονητή και αυτό το λέμε γιατί όπως σας ενημέρωσε το Contra.gr, δεν αποκλείεται να συνεχίσει από άλλη θέση!

Βέβαια πως μπορεί να συμβεί αυτό, όταν μερίδα ΜΜΕ από την πατρίδα του, ορισμένα μάλιστα με εξαιρετική σχέση μαζί του, κάνουν λόγο για πληροφορίες για τραγική κατάσταση στο πράσινο στρατόπεδο!

Ας δούμε μερικά:

Repubblica.it

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι λόγοι του διαζυγίου είναι και οικονομικοί  και αγωνιστικοί. Λόγο της κακής κατάστασης στα ταμεία, ωστόσο, δεν υπάρχει περιθώριο για επιτυχία και βελτίωση στον σύλλογο. Έτσι, δικαιολογείται εν μέρει η κακή πορεία του "τριφυλλιού".

Gianlucadimarzio.com

Ένας δημοσιογράφος που έχει εξαιρετική σχέση με τον Αντρέα Στραματσόνι και όλο το καλοκαίρι ασχολήθηκε... έντονα με τις μεταγραφές των πράσινων. Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα του;

"Το διαζύγιο του Στραματσόνι με τον Παναθηναϊκό έχει αιτίες και δεν είναι αγωνιστικές. Τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ ήταν απλήρωτοι για μήνες, κάτι που δημιούργησε ένα περίεργο κλίμα μέσα στην ομάδα που δεν έδινε τη δυνατότητα για συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών".

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως δεν υπήρχαν οι συνθήκες για βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Sky italia

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο Μέσο και το οποίο ασχολήθηκε με την παραίτηση του (οι Ιταλοί κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ιταλού με συμβόλαιο μέχρι το 2018).

Σύμφωνα με το Sky, οι πράσινοι δεν ανταποκρίνονταν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, κάτι που έφερε έλλειψη κινήτρων στους παίκτες και ανάγκασε τον Στραματσόνι να παραιτηθεί!

Επίσης γίνεται αναφορά πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έκανε πράξη τις υποσχέσεις του στον Ιταλό τεχνικό, αφού πολλές δεν υλοποιήθηκαν.

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.