Ο γηραιότερος φανατικός οπαδός του κόσμου!

Ζει στην Ιταλία, είναι φανατικός οπαδός της Φότζια και διανύει το 90ο έτος της ηλικίας του!

Ο Νόνο Σίτσιο έχει συμπληρώσει ήδη 90 χρόνια ζωής. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει σίγουρα σε σχέση με τους υπόλοιπους 90χρονους αυτού του πλανήτη είναι πέρα από κάθε αμφιβοκία η σχέση απίστευτης αγάπης που τον συνδέει με την Φότζια, την αγαπημένη του ομάδα!

Ο Σίτσιο πρωτοπαρακολούθησε αγώνα της Φότζια το μακρινό 1937. Ενας φίλος του τον έπεισε να κλέψει το ποδήλατο ενός φίλου του και να ταξιδέψει μ' αυτό 54 χιλιόμετρα για να δει το ματς.

Εκτοτε, πέρασε πολλά στη ζωή του. Κατατάχθηκε στους Μελανοχιτώνες του Μουσολίνι και πολέμησε στη Βόρειο Αφρική μέχρι να του σώσουν τη ζωή αγγλικά στρατεύματα. Δούλεψε, βγήκε στη σύνταξη αλλά την Φότζια δεν την ξέχασε ποτέ.

"Στα εκτός έδρας ματς δεν πανηγυρίζω ποτέ, σέβομαι τους αντίπαλους οπαδούς. Απλά κουνώ τη σημαία της Φότζια. Μεταξύ των οπαδών πρέπει να υπάρχει ειρήνη και σύμπνοια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου" δηλώνει ο ακούραστος Σίτσιο.

Πηγή: The Guardian

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!