Ο σπεσιαλίστας στα φάουλ για την Τορίνο είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της!

Η Τορίνο πήρε την πρόκριση στους "16" του Coppa Italia με σκόρερ τους Φαλκέ και Μπελότι αλλά εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο γκολκίπερ... επιθετικός της (VIDEOS)!

Ο σπεσιαλίστας στα φάουλ για την Τορίνο είναι ο δεύτερος γκολκίπερ της!

Οι περισσότεροι φανς της Serie A στο άκουσμα του ονόματος "Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς" φέρνουν στο μυαλό τους τον μέσο της Λάτσιο, Σεργκέι, όμως από το βράδυ της Τετάρτης σημαντικό μερίδιο στη δημοσιότητα διεκδικεί και ο αδερφός του Βάνια.

Πρόκειται για τον 20χρονο αναπληρωματικό γκολκίπερ της Τορίνο, ο οποίος στον αγώνα Κυπέλλου της "γκρανάτα" με την Κάπρι όχι μόνο απέδειξε πως είναι πολύ καλός κάτω από την εστία αλλά πήγε να... τρελάνει όλο το στάδιο σκοράροντας στις καθυστερήσεις!

Λες και εμπνεύστηκε από τον φημισμένο για τα στημένα του χτυπήματα, Ροζέριο Σένι, ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ για την Τορίνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη μπάλα να παίρνει τρομερά φάλτσα και να μην του κάνει το χατήρι για λίγα εκατοστά.

Δεν κατέληξε στα δίχτυα καθώς το οριζόντιο δοκάρι ήταν σύμμαχος των φιλοξενουμένων, με τη μπάλα να φεύγει από το δεξί πόδι του και να το τραντάζει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK