Χάμες Ροντρίγκες - Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια φιλία που μετράει θύματα

Ο Χάμες ήταν ένας πιστός οικογενειάρχης, μέχρι που ξεκίνησε παρέα με τον Ρονάλντο. Από τότε, μετράει ήδη ένα χωρισμό και σχέσεις χωρίς αρχή και τέλος

Χάμες Ροντρίγκες - Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια φιλία που μετράει θύματα

Το 2017 ήταν μια κομβική χρονιά για τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσσος είχε βρεθεί στη Ρεάλ, είχε γνωρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε βάλει τα πόδια του στη φωτιά για να λάβει στο τέλος το μήνυμα ότι περισσεύει και πρέπει να φύγει ως δανεικός. Είχε περάσει όμορφες στιγμές ως τότε.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έφτιαξε βαλίτσες για τον επόμενο του σταθμό, τη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός. Μέχρι τότε όμως, μια φιλία είχε προλάβει να 'ανθίσει': Ο Κριστιάνο είχε βρει στο πρόσωπο του Χάμες έναν bro, ένα τύπο που ήταν πάρα πολύ πρόθυμος για να τον συνοδεύει σε κάθε είδους ξενύχτι και κραιπάλη, ειδικότερα σε εκείνα που περιλάμβαναν και γυναικείες παρουσίες.

Η φιλία τους θα είχε σύντομα αρκετές μοιραίες συνέπειες.

Όλα ξεκίνησαν από μια φαινομενικά αθώα έξοδο του ντουέτου Κριστιάνο-Χαμές σε κλάμπ της Μαδρίτης. Εκεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέδειξε πως κατέχει το ίδιο καλά την τέχνη του να δημιουργεί ευκαιρίες σκοραρίσματος για τους συμπαίκτες του, με την τέχνη του wing-man, εκείνου δηλαδή, που θα βοηθήσει τους φίλους του να γνωρίσουν κορίτσια.

Ο - πιθανολογούμενα παντρεμένος- Κριστιάνο λοιπόν σύστησε στον Χάμες το μοντέλο Χέλγκα Λοβκέιτι, μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του Instagram παγκοσμίως, μια πάρα πολύ ελκυστική γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρωσία.

Χάμες Ροντρίγκες - Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια φιλία που μετράει θύματα

Οι δυο τους ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν μηνύματα στο Instagram. Η Χέλγκα τον εμψύχωνε πριν από κάθε δύσκολο αγώνα, ο Χάμες δεν έκρυβε το έντονο ενδιαφέρον του, παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένος. Ο χωρισμός του από την βολειμπολίστρια Ντανιέλα Οσπίνα, με την οποία είχε κάνει και ένα παιδί συνέβη πάρα πολύ γρήγορα και καθόλου συμπτωματικά, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι επικαλέστηκε ως αιτία, τη φυγή του Χάμες στη Γερμανία.

Ο Χάμες και η Ντανιέλα συνέχισαν να είναι κοντά ο ένας στον άλλο, έχοντας επικεντρωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού τους. Όμως γύρω από τον Χάμες υπήρχε πάντα η Χέλγκα, ανεβάζοντας αισθησιακές φωτογραφίες στα social media που έλεγαν "είμαι στο πλευρό σου, παίξε τέλεια", ενώ δεν έλειπαν και οι αμέτρητες δημόσιες, κοινές τους εμφανίσεις.

Όμως μια κερκόπορτα πειρασμού είχε ήδη ανοίξει για τον νεαρό Κολομβιανό. Αφού μπορούσε να έχει δίπλα του μια καλλονή, γιατί να μην έχει και μια ακόμα; Αυτή η απορία βρήκε εύκολα απάντηση, στο όνομα του μοντέλου από τη Βενεζουέλα, Σανόν Ντε Λίμα.

Χάμες Ροντρίγκες - Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια φιλία που μετράει θύματα

Το νέο αμόρε του Χάμες Ροντρίγκες και η μεταξύ τους σχέση, έχουν μεταφέρει στα ψιλά τις φήμες για τον επόμενο μεταγραφικό σταθμό του Κολομβιανού, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει θέση στη Ρεάλ που χτίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Την ίδια στιγμή που ο Χάμες απολαμβάνει μια ζωή μπον βιβερ, όπου πουλάει έρωτα σε εξωπραγματικά όμορφες γυναίκες, η Άρσεναλ και η Νάπολι λέγεται πως ερίζουν για την απόκτηση του, ενώ και η Γιουβέντους φημολογείται πως του έχει χτυπήσει την πόρτα, ύστερα από την δημόσια τοποθέτηση ενός παίκτη της, πως τον θέλει κοντά του. Θα ξανασμίξουν οι δυο φίλοι; Ποιος θα χωρίσει αυτή τη φορά;

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK