Σοκ στον Άγιαξ: μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο ο Νούρι

Πολύ άσχημα τα νέα για τον Αμντελχάκ Νούρι που είχε καταρρεύσει εντός γηπέδου σε ματς του Άγιαξ, με το σύλλογο να ανακοινώνει πως ο παίκτης έχει υποστεί μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο.

Σοκ στον Άγιαξ: μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο ο Νούρι

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμντελχάκ Νούρι είχε σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν κατά τη διάρκεια του φιλικού του Άγιαξ με την Βέρντερ Βρέμης σωριάστηκε στο χορτάρι και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Η αιτία που ο 20χρονος άσος κατέρρευσε πάνω στο χορτάρι είχε να κάνει με καρδιακό επεισόδιο και το μεσημέρι της Πέμπτης ο Άγιαξ έδωσε στη δημοσιότητα μία άσχημη είδηση αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο του παίκτη του.

"Ο Άγιαξ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του από την είδηση ότι ο Άπι Νούρι έχει διαγνωστεί με σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας πηγαίνουν σε εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ολλανδικός σύλλογος.

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK