Πρόλαβε ν' απολυθεί ο Αναστασίου! Ποιος "Έλληνας" τον αντικατέστησε...

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν πρόλαβε να κλείσει τη σεζόν με την Ρόντα, αφού οι Ολλανδοί αποφάσισαν να αποδεσμευτούν από τις υπηρεσίες του, δύο παιχνίδια πριν τελειώσει η χρονιά. Αντικαταστάτης του, ένας πρώην... παοκτσής!

Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας αποφάσισε την "διαφορετική προσέγγιση για την προετοιμασία" της ομάδας για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, με αποτέλεσμα να απολύσει τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού!

Ο Αναστασίου, παρ' ό,τι είχε συμφωνήσει από τη νέα χρονιά στην Κορτράικ, είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της παραμονής στην πρώτη ολλανδική κατηγορία με τη Ρόντα. Αλλά όπως φαίνεται, δεν πρόλαβε καν να ολοκληρώσει τη χρονιά στην Ολλανδία, αφού αποφασίστηκε η αντικατάστασή του από τον Χουμπ Στέφενς!

 

Ο 63χρονος, γνωστός από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, είχε υπάρξει ξανά προπονητής της ολλανδικής ομάδας, και την είχε οδηγήσει τη σεζόν 1994-95 στη δεύτερη θέση της Eredivisie! Μάλλον αυτό θα σκέφτηκαν οι Ολλανδοί και... ορέγονται μελλοντικές επιτυχίες, αφού πρώτα εξασφαλίσουν την παραμονή.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!