Αυτός είναι ο διαιτητής που του υποκλίνονται ΟΛΟΙ οι οπαδοί!

Τό δίδυμο της χρονιάς. Διαβάστε για τον παίκτη που έβγαλε τη φανέλα του για να αφιερώσει το γκολ του στην Τσαπεκοένσε και τον διαιτητή που δεν του έδειξε κάρτα, κόντρα στον κανονισμό!

Αυτός είναι ο διαιτητής που του υποκλίνονται ΟΛΟΙ οι οπαδοί!

Γράφεται, λέγεται και ακούγεται πολλές φορές πως ο διαιτητής πρέπει να παίρνει αποφάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου, ωστόσο υπάρχει ένα περισταστικό στην Ολλανδία που ο άρχοντας του αγώνα αψήφησε τον κανονισμό και όλοι τον αποθεώνουν.

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Φίτεσε-Τσβόλε (3-1) για την 15η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, με τον Νέιθαν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με γκολ στο 90' και να το πανηγυρίζει με ιδιαίτερο τρόπο: βγάζοντας τη φανέλα της ομάδας για να δείξει μία άλλη που φορούσε από μέσα με σκοπό να τιμήσει τα θύματα της Τσαπεκοένσε.

Βάσει κανονισμού ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος (δανεικός για δεύτερη σεζόν από την Τσέλσι) έπρεπε να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή όμως προς έκπληξη όλων αυτό δεν έγινε ποτέ, με τον διαιτητή Γιόχεμ Κάμπουις να κάνει τα... στραβά μάτια!

"Σύμφωνα με τους κανονισμούς είμαι υποχρεωμένος να του δείξω κίτρινη κάρτα αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ένα τρομερό δυστύχημα.

Αυτός είναι ο διαιτητής που του υποκλίνονται ΟΛΟΙ οι οπαδοί!

Από την άλλη πλευρά ήταν κάτι το ξεχωριστό για αυτό το παιδί που σκόραρε καθώς μπόρεσε να δείξει τη φανέλα. Πώς μπορούσα να του δώσω κίτρινη κάρτα;", τόνισε ο διαιτητής, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να τον τιμωρήσει η επιτροπή διαιτησίας στην Ολλανδία, είπε:

"Δεν ξέρω τι θα γίνει. Φυσικά και με ενδιαφέρει τι θα μου πουν, αλλά νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση". Του δίνει κανείς άδικο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Περίμεναν το 71ο λεπτό για να δείξουν το ΜΕΓΑΛΕΙΟ τους
Συγκλονιστικό σύνθημα για Τσαπεκοένσε στα αποδυτήρια της Νασιονάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK