Θέλει πίσω τον Φαν Πέρσι η Φέγενορντ!

Δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Ολλανδία, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι σκέφτεται όσο ποτέ την επιστροφή στην... πατρίδα και την Φέγενορντ. Ποιος κάνει το...ψηστήρι στον έμπειρο άσο.

Fenerbahce's Robin van Persie, center, and Feyenoord's Rick Karsdorp vie for the ball during the Group A Europa League soccer match between Feyenoord and Fenerbahce at De Kuip stadium in Rotterdam, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Peter Dejong)
Robin van Persie AP

Η Φέγενορντ επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και γι' αυτό το λόγο θέλει να ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι. Μετά την αποχώρηση του Ντιρκ Κάιτ, μάλιστα, επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι να αποκτήσουν ένα νέο σημείο αναφοράς μέσα στην ομάδα.

Κάπου εδώ την εμφάνιση του έκανε το όνομα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο 33χρονος επιθετικός δεν... περνάει καλά στην Τουρκία και μάλιστα την περσινή σεζόν έφτασε μία ανάσα από το να αποχωρήσει, λόγω της κόντρας του με τον Βίτορ Περέιρα.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς ο τεχνικός της Φέγενορντ, ( και πρώην συμπαίκτης του Φαν Πέρσι) Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, έχει αναλάβει το... ψηστήρι στον έμπειρο επιθετικό που το σκέφτεται σοβαρά.

Στο τέλος όλα θα κριθούν από την οικονομική πρόταση τόσο στην Φενέρμπαχτσε, στην οποία ανήκει ο παίκτης μέχρι το 2018, όσο και στον ποδοσφαιριστή.

AP Photo/Peter Dejong

News 24/7

24MEDIA NETWORK