Ο Σνάιντερ έριξε βαρβάτη χυλόπιτα σε πρώην προπονητή του ΠΑΟ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ είναι από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους στην ποδοσφαιρική αγορά και ένας πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού προσπάθησε να τον εντάξει στην ομάδα του. Η... χυλόπιτα όμως που "έφαγε" ο Στραματσόνι από τον Ολλανδό ήταν κάπως βαρβάτη.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε σε τσέχικα Μέσα και αποκάλυψε ότι προσέγγισε τον Γουέσλι Σνάιντερ για να τον φέρει στη Σπάρτα Πράγας. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά:

"Επικοινώνησα με τον Σνάιντερ και μου ζήτησε 5.000.000 ευρώ το χρόνο για να έρθει στην ομάδα. Κάτι τέτοιο θα διέλυε τα αποδυτήρια..."

Από τη στιγμή που ο Σνάιντερ έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν προσπαθεί να τον αποκτήσουν. Πιο κοντά από όλες φαινόταν να είναι η Σαμπντόρια, όμως και σ'αυτό το μέτωπο επικρατεί ησυχία και ο Ολλανδός παραμένει ελεύθερος.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...