Οι δύσκολες στιγμές του Βόουτερ

Μπορεί κατά την διάρκεια της καριέρας του να έχει κερδίσει πάρα πολλά χρήματα, αγωνιζόμενος σε Ολλανδία, Ισπανία, Αγγλία, Πορτογαλία Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία, ωστόσο ο Νόρντιν Βόουτερ βρίσκεται αυτή την στιγμή σε τραγική οικονομική κατάσταση, σε σημείο, να του κατασχεθεί η έπαυλη.

Οι δύσκολες στιγμές του Βόουτερ

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ Λάρνακας και του Παναθηναϊκού, κήρυξε πτώχευση και είδε να του κατάσχεται η έπαυλη του, που είχε και πισίνα, και την οποία είχε είχε αγοράσει το 2002. Η είδηση για την πτώχευση του Βόουτερ, είδε το φως της δημοσιότητας στην Ολλανδία και δημοσιεύεται σε αρκετές ιστοσελίδες. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν, σπαταλώντας αρκετά χρήματα για αγορά πανάκριβων αυτοκινήτων και ανοίγοντας λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού.

Θυμίζουμε ότι ο Βόουτερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιαξ και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις χώρες που προαναφέραμε, με τα χρώματα των Σαραγόσα, Γουότφορντ, Ρούζενταλ, Μπράγκα, Ανόρθωση, Παναθηναϊκό, Σίβασπορ και ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Νόρντιν Βόουτερ γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1976 στο Παραναρίμπο του Σουρινάμ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολλανδία με την φανέλα του Άγιαξ, όπου και αγωνίστηκε από το 1994 μέχρι το 1997, όντας μέλος μίας από τις σπουδαιότερες ομάδες όλων των εποχών για τον "Αίαντα".

Ακολούθησε το πέρασμα από την Ισπανία και την Σαραγόσα από το 1997-99 και στην συνέχεια μία τριετία (1999-2002) στην Αγγλία και στην Γουότφοντ. Τις δύο επόμενες σεζόν έπαιξε αρχικά στην Ρούζενταλ (2002/03) και στην συνέχεια στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μπράγκα (2003/04).

Στην Κύπρο έφτασε το καλοκαίρι του 2004 και για ένα εξάμηνο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Ανόρθωσης. Εξαργύρωσε την εξαιρετική του παρουσία με τα χρώματα της «μεγάλης κυρίας», παίρνοντας μεταγραφή στην συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, όμως δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά στο "τριφύλλι", με συνέπεια να αποχωρήσει μετά από μιάμιση σεζόν (2006).

Επόμενος και προτελευταίος σταθμός η Σίβασπορ στην Τουρκία (2006/07) και τέλος η επιστροφή στην Κύπρο, αυτή την φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ (2007/08).

Μετά την θητεία του στους "κιτρινοπράσινους", προπονήθηκε με την ομάδα τρίτης κατηγορίας, Απελντορν, όμως δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει κάποιο συμβόλαιο. Σημειώνεται ότι ο Βόουτερ αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα τον Ιανουάριο του 2008 (Ανόρθωση-ΑΕΚ 2-1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK