Ο οπαδός που'κανε την ανάγκη του στο γήπεδο του αντιπάλου!

Το τερμάτισε! Ένας οπαδός της Go Ahead Eagles έδωσε "ρεσιτάλ" λίγες ώρες μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Τσβόλε καθώς έκανε την ανάγκη του στο κέντρο του γηπέδου (photos).

Τον τίτλο του πιο... αηδιαστικού οπαδού της χρονιάς διεκδικεί με άνεση ένας 50χρονος οπαδός των Go Ahead Eagles. Και αυτό γιατί περίμενε υπομονετικά μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Τσβόλε και, τρεις ώρες μετά, μπήκε κρυφά στον αγωνιστικό χώρο του και έκανε την "χονδρή" ανάγκη του στο κέντρο του γηπέδου.

 

Προφανώς και ήθελε με αυτό τον τρόπο να "τιμωρήσει" την Τσβόλε η οποία επιβλήθηκε 3-1 στο ντέρμπι των δύο ομάδων όμως για κακή του τύχη δεν πέρασε απαρατήρητος. Η ασφάλεια του γηπέδου τον "τσάκωσε" και τον παρέδωσε στην αστυνομία και πλέον ο οπαδός καλείται να υποστεί τις συνέπειες του νόμου για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...