Ο οπαδός που'κανε την ανάγκη του στο γήπεδο του αντιπάλου!

Το τερμάτισε! Ένας οπαδός της Go Ahead Eagles έδωσε "ρεσιτάλ" λίγες ώρες μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Τσβόλε καθώς έκανε την ανάγκη του στο κέντρο του γηπέδου (photos).

Τον τίτλο του πιο... αηδιαστικού οπαδού της χρονιάς διεκδικεί με άνεση ένας 50χρονος οπαδός των Go Ahead Eagles. Και αυτό γιατί περίμενε υπομονετικά μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Τσβόλε και, τρεις ώρες μετά, μπήκε κρυφά στον αγωνιστικό χώρο του και έκανε την "χονδρή" ανάγκη του στο κέντρο του γηπέδου.

 

Προφανώς και ήθελε με αυτό τον τρόπο να "τιμωρήσει" την Τσβόλε η οποία επιβλήθηκε 3-1 στο ντέρμπι των δύο ομάδων όμως για κακή του τύχη δεν πέρασε απαρατήρητος. Η ασφάλεια του γηπέδου τον "τσάκωσε" και τον παρέδωσε στην αστυνομία και πλέον ο οπαδός καλείται να υποστεί τις συνέπειες του νόμου για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!