Πως αντέδρασαν Μπαρτσελόνα και Αγιαξ στο θάνατο του Κρόιφ

Ο θάνατος του Γιόχαν Κρόιφ βύθισε στο πένθος τις δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές οικογένειες του εκλιπόντος, τον Αγιαξ και την Μπαρτσελόνα.

O Γιόχαν Κρόιφ πέρασε στον Αγιαξ και την Μπαρτσελόνα τα περισσότερα από τα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι σ' αυτές τις δύο ομάδες εργάστηκε και ως παίκτης και ως προπονητής.

Το επίσημο site του "Aίαντα" έσπευσε να αναρτήσει μήνυμα για το θάνατο του "Ιπτάμενου Ολλανδού" επί των ημερών του οποίου ο Αγιαξ κατέκτησε τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών.

Η Μπαρτσελόνα είχε ως πρώτη αντίδραση το αντίο στον Κρόιφ σε όλους τους επίσημους λογαριασμούς της στο twitter (που δεν είναι και λίγοι).

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.