Τα έριξε στην διαιτησία ο Αναστασίου

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου παραπαίει, όμως ο Έλληνας τεχνικός τα... έχωσε στην διαιτησία για το πέναλτι που δόθηκε κατά της ομάδας του. Δείτε σε βίντεο την επίμαχη φάση.

Χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένει η Ρόντα, με αποτέλεσμα να πέσει στην 16η θέση και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Την Κυριακή έχασε 2-0 από τους Γκο Αχέντ Ιγκλς με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αφήνοντας αιχμές για τις αποφάσεις και τη... διάθεση του.

"Είδαμε από την αρχή πως δεν έκανε χέρι ο Σίμον. Ο διαιτητής όμως ήταν κοντά. Ίσως και να ένιωσε... πίεση από τον κόσμο και να το έδωσε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Απαιτούμε από τους εαυτούς μας να είναι στην... τσίτα, όμως αυτή η φάση ήταν καθοριστική. Όλα ήταν εναντίον μας απόψε (εννοεί την Κυριακή)".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.