Τα έριξε στην διαιτησία ο Αναστασίου

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου παραπαίει, όμως ο Έλληνας τεχνικός τα... έχωσε στην διαιτησία για το πέναλτι που δόθηκε κατά της ομάδας του. Δείτε σε βίντεο την επίμαχη φάση.

Χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένει η Ρόντα, με αποτέλεσμα να πέσει στην 16η θέση και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Την Κυριακή έχασε 2-0 από τους Γκο Αχέντ Ιγκλς με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αφήνοντας αιχμές για τις αποφάσεις και τη... διάθεση του.

"Είδαμε από την αρχή πως δεν έκανε χέρι ο Σίμον. Ο διαιτητής όμως ήταν κοντά. Ίσως και να ένιωσε... πίεση από τον κόσμο και να το έδωσε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Απαιτούμε από τους εαυτούς μας να είναι στην... τσίτα, όμως αυτή η φάση ήταν καθοριστική. Όλα ήταν εναντίον μας απόψε (εννοεί την Κυριακή)".

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...