Ο Μπολτ μοίρασε... σακούλα αλά Κριστιάνο

Μοχθεί να βρει επαγγελματική ομάδα να αγωνιστεί. Αυτήν την περίοδο κάνει προπονήσεις με νορβηγικό σύλλογο. Και απ' ό,τι φαίνεται, ο Γιουσέιν Μπολτ "μιλάει" στο τόπι, μοιράζοντας... σακούλα στο στιλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και σκοράροντας (VIDEOS).

Jamaica's Usain Bolt kneels down during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Jamaica's Usain Bolt kneels down during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Ο Γιουσέιντ Μπολτ μπορεί στα 31 του να έχει σταματήσει τις κούρσες στους στίβους, δεν θέλει όμως ν' αποχωρήσει από το χώρο του αθλητισμού και προσπαθεί με... νύχια και με δόντια να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα.

Ως οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το όνειρό του είναι να παίξει στους "κόκκινους διαβόλους", αλλά δεν θα είχε πρόβλημα να βρει "στέγη" σε όποιον άλλον σύλλογο που θα του δώσει την ευκαιρία.

Αρχικά, δοκιμάστηκε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τώρα ο Τζαμαϊκανός βρίσκεται στη Νορβηγία και προπονείται με τη φανέλα της Στρόμσγκοντσετ και μάλιστα έχει καταφέρει ήδη να "τραβήξει" πάνω του όλα τα βλέμματα με μία μόνο κίνηση.

Ενώ αυτός και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του κλαμπ έπαιζαν "κορόιδο" με την μπάλα, ο Μπολτ κατάφερε να την περάσει κάτω από τα πόδια του συμπαίκτη του, αποφεύγοντάς τον και μοιράζοντάς του τη γνωστή σε όλους μας... σακούλα.

Μία τέτοια κίνηση φυσικά μάς έφερε στη μνήμη μία αντίστοιχη "σακούλα" του Κριστιάνο Ρονάλντο και μπορούμε να πούμε ότι η "αστραπή" βρίσκεται στα "χνάρια" του Πορτογάλου. Να σημειωθεί πως στη συνέχεια της προπόνησης ο Μπολτ κατάφερε να σκοράρει κιόλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ "ΣΑΚΟΥΛΑ" ΤΟΥ ΜΠΟΛΤ:


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΟΛΤ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK