Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ: έκαναν Mannequin Challenge την ώρα που σήκωσαν το Κύπελλο!

Και το Όσκαρ ευρηματικότητας πηγαίνει στην... Ρόζενμποργκ. Δείτε τους παίκτες της να κάνουν Mannequin Challenge την ώρα της απονομής του Κυπέλλου Νορβηγίας (VIDEOS)!

Η Ρόζενμποργκ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Κονγκσβίνγκερ στον τελικό του Κυπέλλου Νορβηγίας και με το άνετο 4-0 κατέκτησε το 10ο τρόπαιο στην ιστορία της, επισφραγίζοντας παράλληλα μία εξαιρετική που την βρήκε και πρωταθλήτρια.

Το καλύτερο μάλιστα οι παίκτες της ομάδας του Τρόντχαϊμ το φύλαξαν για το τέλος και συγκεκριμένα την ώρα της απονομής αφού την ώρα που ήταν έτοιμοι να σηκώσουν το τρόπαιο πήραν όλοι μαζί μέρος στον πανηγυρισμό που έχει γίνει μόδα αυτή την περίοδο, το Mannequin Challenge.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...