Ρουί Κόστα: "Καμία πρόταση για Κατσουράνη"

Νέα όχι και τόσο ευχάριστα προκύπτουν από την Μπενφίκα, όσον αφορά στην αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη.
Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μανουέλ Ρουί Κόστα, σε μία συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (9/6) στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δύο υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές των "αετών", στον Κατσουράνη και στον Λουιζάο.

Ο πρώην διεθνής Πορτογάλος άσος τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει πρόταση για κανέναν εκ των δύο και στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα για τον Ελληνα μέσο: "Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεχίσει. Ο παίκτης ενδιαφέρεται να πάει σε άλλο πρωτάθλημα, ή να επιστρέψει ακόμα και στην πατρίδα του, την Ελλάδα. Η Μπενφίκα είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του, υπό την προϋπόθεση να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του συλλόγου".

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του contra.gr, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και το μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να μείνει ελεύθερος από τους Λουζιτανούς.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!