Ποιο είναι το μικρό παιδί που "χτύπαγε" ο Σάμαρης;

Ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε για 11η φορά στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα και έτρεξε να πανηγυρίσει το γκολ με ένα ball boy. Όταν έφτασαν οι συμπαίκτες του, άρχισαν να χτυπούν αυτό το παιδί!

Ποιο είναι το μικρό παιδί που "χτύπαγε" ο Σάμαρης;

Ο Ζοάο Φέλιξ συνεχίζει να κάνει... θαύματα με τη φανέλα της Μπενφίκα, αυξάνοντας με γεωμετρική πρόοδο την επικείμενη τιμή πώλησής του το φετινό καλοκαίρι ή το αργότερο το επόμενο.

Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στο πρωτάθλημα, στη νίκη με 4-2 επί της Σετούμπαλ. Ο 19χρονος επιθετικός σημείωσε το 3ο τέρμα των Λουζιτανών και αμέσως έσπευσε να το πανηγυρίσει με ένα ball boy, πίσω από το τέρμα της Βιτόρια.

Ο Φέλιξ πήρε αγκαλιά αυτό το παιδί και γρήγορα έσπευσαν και οι συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Ένας εξ αυτών, ο αναγεννημένος Ανδρέας Σάμαρης, ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να πανηγυρίσουν.

Ξαφνικά, τόσο ο Έλληνας διεθνής όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπενφίκα άρχισαν να... χτυπούν το κεφάλι του ball boy! Φιλικά πάντα, με τον μικρό να δέχεται το πείραγμα, αφού έμοιαζε να γνώριζε τους ποδοσφαιριστές.

Το μυστήριο λύθηκε γρήγορα. Ο νεαρός ήταν ο Ούγκο Φέλιξ, ο 15χρονος αδερφός του Ζοάο, μέλος των τμημάτων υποδομής της Μπενφίκα, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι δελτίο για 3 χρόνια.

Ποιο είναι το μικρό παιδί που "χτύπαγε" ο Σάμαρης;

News 24/7

24MEDIA NETWORK