Διώχνουν τον Κασίγιας για απίστευτο λόγο

Μπορεί να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Πόρτο και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, παρόλα αυτά τον Γενάρη είναι πιθανό να αποχωρήσει! Και ο λόγος δεν είναι... αγωνιστικός.

Besiktas' Ricardo Quaresma, left, shakes hands with Porto goalkeeper Iker Casillas before the Champions League group G soccer match between FC Porto and Besiktas at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Casillas porto EUROKINISSI

Το 2015 ο Κασίγιας άφησε την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, αφού, όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος τον... έφαγε ο πρόεδρος της "βασίλισσας" Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο έμπειρος πορτιέρε δεν πήγε πολύ μακριά. Παρέμεινε στην Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα την Πόρτο. Ενάμισι χρόνο αργότερα, ωστόσο, είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον αέρα!

Αυτό γιατί σύμφωνα με τους Ισπανούς, η διοίκηση της Πόρτο του ζήτησε να αποχωρήσει τον Γενάρη. Ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, αλλά έχει να κάνει με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και γι' αυτό πρέπει να ρίξει άμεσα στο μπάτζετ.

Το συμβόλαιο του Κασίγιας είναι 5.000.000€, οπότε το ποσό κρίνεται αρκετά μεγάλο για την κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος. Περασμένα μεγαλεία με λίγα λόγια.

AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK