Free Ερνάνι, απελπισμένος ο Πορτογάλος!

Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ερνάνι παραμένει... δέσμιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και των παράλογων απαιτήσεων της Πόρτο για να τον αφήσει να φύγει από το "Ντραγκάο".

Free Ερνάνι, απελπισμένος ο Πορτογάλος!

Με μόλις εννέα συμμετοχές στο δεύτερο μισό του 2017 ο Ερνάνι δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ωστόσο παραμένει... δέσμιος της Πόρτο.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε "ζεστά" για τον Πορτογάλο που είχε περάσει ένα φεγγάρι δανεικός και από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι απαιτήσεις της Πόρτο ήταν τεράστιες για τα δεδομένα και το deal δεν προχώρησε με την Ένωση να αποσύρεται...

Πάντως και με την ΑΕΚ εκτός "μάχης", ο Ερνάνι δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να φύγει με οποιοδήποτε τρόπο από την ομάδα του. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επιμένει ότι όσο δεν παίζει κανένα κλαμπ δεν θα δεχθεί να καλύψει τα 7.000.000 ευρώ που ζητούν οι "Δράκοι" για να τον πουλήσουν αφού το σενάριο του δανεισμού συνεχίζει να μην... καίει τους αρμόδιους.

Πορτογαλικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Ερνάνι έχει φτάσει στα όρια της... απελπισίας πάντως και θέλει να φύγει "τρέχοντας" από το "στρατόπεδο" του Κονσεϊσάο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK