Η... ελληνική περίοδος στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο!

Κακός χαμός στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Τρεις διεκδικούν τον τίτλο και οι υπόλοιποι "φωνάζουν" για τη διαιτησία. Ντροπή για λογαριασμό της Σπόρτινγκ νιώθει ο πρόεδρος της Τοντέλα, Γκιλμπέρτο Κοΐμπρα, έπειτα απ' όλα όσα έγιναν στο ματς με την ομάδα του Ζεσούς.

Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος της Τοντέλα, Γκιλμπέρτο Κοΐμπρα έπειτα από τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο παράγοντας κάλεσε την πορτογαλική ομοσπονδία να φτιάξει δύο πρωταθλήματα! Ένα για να παίζουν οι Σπόρτινγκ, Πόρτο και Μπενφίκα κι ένα δεύτερο για όλους τους υπόλοιπους.

Η Πόρτο προπορεύεται με 58 βαθμούς στο πρωτάθλημα κι ένα ματς λιγότερο, ενώ Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ακολουθούν με 56. Ο κακός χαμός δηλαδή...

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, στην Πορτογαλία ασχολούνται με τη διαιτησία με την Τοντέλα και τον Κοΐμπρα να λένε: "Θα ήθελα να ρωτήσω τους ανθρώπους και τον προπονητή της Σπόρτινγκ εάν ντρέπονται που πήραν το παιχνίδι με εμάς. Η Λίγκα πρέπει να πάρει θέση γι΄αυτή τη θλιβερή ημέρα..."

Στην Τοντέλα θεωρούν ότι ο διαιτητής της Ζοάο Καπέλα κράτησε καθυστερήσεις περισσότερο απ' όσο είχε ορίσει αρχικά, επειδή περίμενε να βάλει γκολ η Σπόρτινγκ που έπαιζε με 10, αλλά πίεζε και τα κατάφερε στο 98', τέσσερα λεπτά δηλαδή περισσότερο από τις καθυστερήσεις.

Για το θέμα τον καθυστερήσεων του Καπέλα τοποθέτησε μέχρι και ο Ίκερ Κασίγιας, πορτιέρε της Πόρτο, γράφοντας για "απεριόριστη κωμωδία".

"90'+4' (4' x 2')+1 ώρα + 1 ημέρα + 1 εβδομάδα + 1 μήνα + 1 χρόνο +1 δεκαετία + 1 αιώνας..." πικάροντας τον Καπέλα που τελείωσε τον αγώνα στο 99' της αναμέτρησης.

Κι όλα αυτά στην Πορτογαλία, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα το διαιτητικό κομμάτι έχει αναλάβει αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα...