Οι... 150.000 ευρώ την εβδομάδα "ανοίγουν" το δρόμο στον Πασχαλάκη

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να έβαλε στην άκρη την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, κάνοντας focus σε αυτή του Τζο Χαρτ. Η υπόθεση "δουλεύτηκε" από τους Πορτογάλους, αλλά το... άκυρο του Άγγλου ήταν "δυνατό".

Οι... 150.000 ευρώ την εβδομάδα "ανοίγουν" το δρόμο στον Πασχαλάκη

Τα πορτογαλικά Μέσα την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν "δυνατά" την υπόθεση Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ φάνταζε ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του... φευγάτου Ρουί Πατρίτσιο, όμως το θέμα γειώθηκε αφού η Σπόρτινγκ φέρεται να έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Τζο Χαρτ της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος δεν πάει Μουντιάλ και ψάχνει ομάδα ν' αναγεννήσει την καριέρα του.

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι το κλαμπ της πρωτεύουσας το προσπάθησε για τον 31χρονο, αλλά βρήκε... τοίχο, καθώς εκείνος δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει στην Πορτογαλία.

Ο Χαρτ παρουσιάστηκε από τα αγγλικά Μίντια έτοιμος να πάει κανονικά στην προετοιμασία της Σίτι, "πατώντας" πάνω στις 150.000 ευρώ που λαμβάνει εβδομαδιαίως από την ομάδα του Μάντσεστερ (έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο).

Η Σπόρτινγκ από την πλευρά της δεν μπορούσε να φτάσει σ' αυτά τα χρήματα και μέχρι στιγμής δείχνει να μην ασχολείται με την περίπτωση του Άγγλου. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείεται να επαναφέρει σύντομα τον Πασχαλάκη στα πρωτοσέλιδα των Πορτογάλων.

Πάντως, από πλευράς του Έλληνα γκολκίπερ δεν προκύπτει διάθεση για εξωτερικό τουλάχιστον φέτος και η συγκέντρωση του είναι αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασχαλάκης βάσει συμβολαίου δεν μπορεί να φύγει από τη Θεσσαλονίκη εάν δεν πληρωθεί η ρήτρα των 5.000.000 ευρώ που τον δεσμεύει με τους "ασπρόμαυρους".

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK