"Βόμβα" από Ζόρζε Ζεσούς με κατηγορίες για τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ!

Οι δηλώσεις του προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζόρζε Ζέσους σε πορτογαλικά Μέσα έσκασαν σαν "βόμβα", καθώς υποστήριξε ότι έχει αποδείξεις πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρούνο Καρβάλιο... κρύβεται πίσω από τις αιματηρές επιθέσεις εναντίον της ομάδας.

"Βόμβα" από Ζόρζε Ζεσούς με κατηγορίες για τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ!
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Περίπου 50 οπαδοί της ομάδας διέκοψαν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και επιτέθηκαν σε προπονητές και παίκτες.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας φυσιοθεραπευτής τραυματίστηκε από μαχαίρι, ενώ από την μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε οι Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ρουί Πατρίσιο και Μπας Ντοστ, που χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι.

Μια μέρα μετά την ήττα της Σπόρτινγκ από την Μαρίτιμο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρούνο Καρβάλιο είχε δηλώσει: " Κανείς δεν έχει απολυθεί ή τιμωρηθεί. Χτες είδαμε ένα ματς που έκανε ζημιά στη Σπόρτινγκ, χάσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ και έτσι αναγκαστικά του χρόνου θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Είχαμε έτσι μια συνάντηση για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον".

Παρόλα αυτά, ο προπονητής των "λιονταριών" Ζόρζε Ζέσους, πήρε και επίσημα θέση επί του θέματος και ξεκαθάρισε μέσω συνέντευξης του στην "Diario Publico" ότι θέλει να διακόψει οποιεσδήποτε σχέσεις με την ομάδα.

Ωστόσο, με μια ατάκα που "έσκασε" σαν... κεραυνός εν αιθρία, ισχυρίστηκε ότι ενορχηστρωτής των επιθέσεων δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο, προσθέτοντας, παράλληλα ότι έχει και αποδείξεις.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο Καρβάλιο συναντήθηκε με τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας, γνωστούς και ως "Juve Leo ultras", ύστερα από τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ, στις 6 Απριλίου, όπου και πήραν τις απαραίτητες... οδηγίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ αρνήθηκε όλες τις εις βάρος του κατηγορίες, με τον Πορτογάλο προπονητή, Ζεσούς να επιμένει ότι έχει αποδείξεις τις οποίες και θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK