Πολύ λίγα τα 20.000.000 ευρώ για Μήτρογλου!

Οι προτάσεις "σκάνε" μεν η μία μετά την άλλη για τον Κώστα Μήτρογλου όμως η Μπενφίκα τον πιστεύει και το δείχνει εμπράκτως. Διαβάστε για το διπλό "όχι" των "αετών της Λισσαβώνας".

Benfica's Jonas, left, and Kostas Mitroglou celebrate after winning a penalty shot during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Jonas, left, and Kostas Mitroglou celebrate after winning a penalty shot during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Θεωρητικά η Μπενφίκα δεν έχει κλείσει ποτέ την πόρτα της στους υποψήφιους μνηστήρες του Κώστα Μήτρογλου (στην επίθεσή της έχει επίσης τους Σεφέροβιτς, Ζόνας και Ραούλ Χιμένες), ωστόσο όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Έλληνα "πιστολέρο" θα χρειαστεί να ματώσει οικονομικά για να αποσπάσει το "ναι" των Πορτογάλων.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από την αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα " Diario de Noticias", σύμφωνα με την οποία ένας σύλλογος από την Primera Division και ένας από την Serie A κατέθεσαν άκρως δελεαστικές προτάσεις για τον Μήτρογλου αλλά εισέπραξαν αμφότερες αρνητική απάντηση.

Benfica's Kostas Mitroglou reacts during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Kostas Mitroglou reacts during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Η εφημερίδα αναφέρει πως και οι δύο προτάσεις ήταν ύψους 20.000.000 ευρώ, με την Μπενφίκα να θεωρεί ωστόσο το ποσό αυτό χαμηλό καθώς αξιολογεί τον παίκτη με ένα ποσό της τάξης των 30.000.000 ευρώ.

Σημειώνουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο η κινεζική Tianjin Quanjian είχε προσφέρει... χρυσάφι για να μετακομίσει ο παίκτης στην Ασία, δίνοντας 45.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα, με την πρόταση όμως να πέφτει στο κενό από τη στιγμή που ο Έλληνας επιθετικός δεν θεωρούσε αυτή την επιλογή ως την καλύτερη στην καριέρα του αλλά και την οικογένειά του (έγινε πρόσφατα πατέρας).

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca, Steven Governo

News 24/7

24MEDIA NETWORK