Το πρωτοσέλιδο που είναι ΤΙΤΛΟΣ τιμής για τον Μήτρογλου

Μία ημέρα μετά τα 29α γενέθλιά του ο Κώστας Μήτρογλου δέχτηκε ένα εξαιρετικό "δώρο" από μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Πορτογαλίας, την A Bola. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Benfica's Kostas Mitroglou reacts during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Kostas Mitroglou reacts during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου διανύει φέτος μία τρομερή σεζόν με τα χρώματα της Μπενφίκα και αυτό έρχονται να το επιβεβαιώσουν και οι αριθμοί, με τον "Mitrogolo" να μετράει ήδη 24 γκολ σε 33 φετινές εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, με τα 13 από αυτά να έχουν σημειωθεί σε σύνολο 20 εμφανίσεών του στην Primeira Liga.

Την Κυριακή (12/3) που γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του ο Έλληνας στράικερ είδε την Μπενφίκα να του στέλνει ευχές μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) και το φίλαθλο κοινό των "αετών" να τον αποθεώνει ενώ μία ημέρα αργότερα δέχτηκε μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη.

Αυτή ήρθε μέσω της αθλητικής εφημερίδας "A Bola" η οποία κυκλοφορεί στο σημερινό πρωτοσέλιδο της με... φουλ Μήτρογλου!

"Ο κόσμος του Μήτρογλου" είναι ο τίτλος της, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο και την εφημερίδα να επίσης μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια με την οικογένειά του και να αναφέρει: "Το παρελθόν και τα μυστικά του καλύτερου επιθετικού της Μπενφίκα".

Ένα από αυτά; Ότι μικρός έπαιζε ως μέσος και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν το μεγάλο του είδωλο...

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ A BOLA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ:

Το πρωτοσέλιδο που είναι ΤΙΤΛΟΣ τιμής για τον Μήτρογλου

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

News 24/7

24MEDIA NETWORK