Ο Φερνάντο Σάντος δεν ξεχνάει ποτέ τους Έλληνες

Ο Φερνάντο Σάντος αισθάνεται την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του και με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη του προς τον ελληνικό λαό. Δείτε το μήνυμα του τεχνικού της Πορτογαλίας με αφορμή τα 62α γενέθλιά του.

Οι ξένοι τεχνικοί που έχουν περάσει από τα μέρη μας για να κάτσουν σε πάγκο ομάδας της Super League είναι αμέτρητοι, εκείνοι ωστόσο που έχουν "δεθεί" τόσο πολύ με την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο της είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών και ένας εξ αυτών είναι σίγουρα ο Φερνάντο Σάντος.

Έχοντας περάσει πάνω από 10 χρόνια υπηρετώντας την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και φυσικά την Εθνική Ελλάδας, ο Σάντος αισθάνεται πιο... Έλληνας και από τους Έλληνες και αυτό το έδειξε με αφορμή τα 62α γενεθλιά του που τα γιόρτασε την Δευτέρα.

 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία δέχτηκε πάρα πολλά ευχητήρια μηνύματα από την Ελλάδα, τον τόπο που έχει δημιουργήσει σημαντικές φιλίες τα προηγούμενα χρόνια, και δεν παρέλειψε να απαντήσει χρησιμοποιώντας μάλιστα την ελληνική γλώσσα!

"Αγαπητοί Φίλοι. Δεν μου είναι δυνατό και ήταν επιθυμία μου να απαντήσω ξεχωριστά σε όλα τα μηνύματα που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Εδώ είναι ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που μέσα από αυτό μου έδωσε συγχαρητήρια.

Τις καλύτερες ευχές μου για καλή υγεία σε σας και τις οικογένειές σας που ο Θεός να σας προστατεύσει. Σας αγκαλιές και φιλιά ευχαριστώ", αναφέρει το μήνυμά του.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!