Ο Κοεντράο και το σκάφος του έσωσαν 15 ψαράδες!

Την ώρα που 15 ψαράδες βρίσκονταν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του πνιγμού, το σκάφος του Φάμπιο Κοεντράο λειτούργησε ως σωστικό μέσο για να τους γλιτώσει. Διαβάστε το τρομερό στόρι.

Ο Κοεντράο και το σκάφος του έσωσαν 15 ψαράδες!
ΑΡ

Στη θάλασσα βρέθηκε το πλήρωμα 15 Πορτογάλων ψαράδων που ναυάγησαν 18 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Αβέιρο, όταν το καΐκι τους παρουσίασε σοβαρό μηχανικό πρόβλημα και εξέπεμψαν σήμα κινδύνου!

Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες του περιστατικού, η κατάσταση ήταν όντως πολύ σοβαρή. Το "Cristoe Companheiro" -έτσι λεγόταν το μέσο τους- ξεκίνησε σιγά-σιγά να βουλιάζει και οι 15 επιβαίνοντες αναγκάστηκαν με... κινηματογραφικές κινήσεις να πηδήξουν στη σωστική λέμβο προκειμένου να σωθούν.

Ευτυχώς εμφανίστηκε το σκάφος του έμπειρου αμυντικού Φάμπιο Κοεντράο (ήταν παρών), που έπλεε εκείνη την στιγμή σ' ανοιχτά ανταποκρινόμενο στο SOS που είχε σταλεί προς πάσα κατεύθυνση.

Το στόρι είχε happy end, αφού οι ψαράδες περισυλλέχτηκαν όλοι, επιβιβάστηκαν στο "Victoria Coentrao" - το όνομα της κόρης του- και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην ακτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK