Στο χέρι του Βλαχοδήμου η μεταγραφή του στην Μπενφίκα

Δημοσίευμα της "O Jogo" κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Τι απομένει για να κλείσει το deal και τα κρίσιμα δυο επόμενα 24ωρα που θα καθορίσουν το μέλλον.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
vlahodimos EUROKINISSI SPORTS

Το Contra.gr σας έχει ενημερώσει από τις 19/9 πως ουσιαστικά οι δυο σύλλογοι τα έχουν βρει προφορικά και πλέον απομένουν λεπτομέρειες έτσι ώστε ο παίκτης να κλείσει στους "αετούς".

Μάλιστα οι πράσινοι αναμένεται να καλύψουν το συμβόλαιο του Βλαχοδήμου για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν που τρέχει και η Μπενφίκα θα καλύψει το άλλο μισό, ανάλογα τη συμφωνία που θα κάνει με τον 23χρονο άσο.

Τι απομένει για να πέσουν οι υπογραφές; Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαρρέεται πως οι επόμενες 1-2 ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο παίκτης μαζί με τους εκπροσώπους του θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πλέον ελπίζουν πως δεν θα υπάρξει η ίδια... διαφορά με εκείνη του καλοκαιριού που τίναξε στον αέρα το deal.

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, λοιπόν, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο Βλαχοδήμος στον Παναθηναϊκός πάντως αισθάνεται... σημαντικός και αυτό θα παίξει επίσης το ρόλο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK