Ο υποβιβασμός κόστισε το Μουντιάλ σε αστέρα 22.000.000 ευρώ!

Πριν δύο χρόνια ήταν το ανερχόμενο αστέρι και πανηγύρισε με την Πορτογαλία το Euro, τώρα όμως, αν και κοστολογείται 22 εκ. ευρώ, χάνει το Μουντιάλ λόγω υποβιβασμού της ομάδας του!

Portugal's Renato Sanches, left, celebrates with his teammates after scoring during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Poland and Portugal, at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, June 30, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Portugal's Renato Sanches, left, celebrates with his teammates after scoring during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Poland and Portugal, at the Velodrome stadium in Marseille, France, Thursday, June 30, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP IMAGE

Η Εθνική Πορτογαλίας, εκτός από τις απουσίες των Φάμπιο Κοεντράο και Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα έχει ακόμα μία που ουσιαστικά "ρίχνει" τη χρηματική αξία της ομάδας. Κι αυτό, διότι ο ποδοσφαιριστής που δεν κλήθηκε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του προσεχούς Μουντιάλ από τον Φερνάντο Σάντος, κοστολογείται στα 22 εκατ. ευρώ!

Ο λόγος γίνεται για τον 20χρονο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος, αν και ήταν ένας εκ των θριαμβευτών στο EURO του 2016 σε ηλικία 18 μόλις ετών, δεν θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που θα ταξιδέψουν σε λιγότερο από έναν μήνα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Τότε, ο Πορτογάλος μέσος ανάγκαζε την Μπάγερν Μονάχου να "βγάλει" από τα ταμεία της 35 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Μπενφίκα, αφού λογιζόταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Τώρα τελειώνει τη σεζόν του δανεικός στη Σουόνσι, η οποία και υποβιβάστηκε από τη Premier League στη Championship.

Ο Σάντσες δεν εντυπωσίασε τους Βαυαρούς στη πρώτη του χρονιά και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στους "κύκνους". Εκεί όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν πολύ χειρότερα γι' αυτόν, καθώς ο παίκτης αγωνίστηκε σε μόλις 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ λόγω τραυματισμών τον περασμένο Γενάρη, έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως μετά την ευρωπαϊκή δόξα πριν από δύο χρόνια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα πάει από το το κακό στο χειρότερο, με τελευταία παρουσία του στην Εθνική να έχει καταγραφέι πριν 14 μήνες και τον Σάντσες να φημολογείται πως δεν θα παίξει στο "Αλιάνζ Αρένα" ούτε την επόμενη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK