Δούλεψε οκτώ ήμερες, απαιτεί 10.000.000 ευρώ!

Η πρώτη απόπειρα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς να δουλέψει εκτός Ιταλίας στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία, με τον Σέρβο να απολύεται σε χρόνο dt και τώρα να πηγαίνει στα... δικαστήρια την Σπόρτινγκ!

AC Milan coach Sinisa Mihajlovic stands on the pitch during a training session at the Milanello center in Carnago, near Milan, Italy, Friday, July 3, 2015. AC Milan president Silvio Berlusconi has demanded new coach Sinisa Mihajlovic lead the club back into the Champions League. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Sinisa Mihajlovic stands on the pitch during a training session at the Milanello center in Carnago, near Milan, Italy, Friday, July 3, 2015. AC Milan president Silvio Berlusconi has demanded new coach Sinisa Mihajlovic lead the club back into the Champions League. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Άφησε την Ιταλία μετά από περάσματα σε αρκετούς πάγκους ομάδων (μεταξύ των οποίων της Μίλαν και της Φιορεντίνα) όμως αντί να τα βρει καλύτερα, έμπλεξε σε... μπελάδες.

Ο λόγος για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς που ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας όμως δεν πρόλαβε να διαδεχτεί ουσιαστικά τον Ζόρζε Ζεζούς, αφού η αλλαγή στην προεδρία έφερε και την απομάκρυνσή του.

Οι νέοι διοικούντες είχαν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τον μέχρι πρότινος πρόεδρος των "λιονταριών" Μπρούνο ντε Καρβάλιο και του έκαναν γνωστό πως η συνεργασία διακόπτεται μετά από μόλις 8 ημέρες κοινής πορείας, με τον Μιχάιλοβιτς από την πλευρά του να φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 10.000.000 ευρώ.

Τι απαντάει η Σπόρτινγκ; Ότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιο που προβλέπει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή χωρίς αποζημίωση, σε περίπτωση που αυτή γίνει μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την υπογραφή των συμβολαίων!

Το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK